Wednesday, January 1, 2014

How Healthy And Natural Diet? - Having the ideal and healthy body is a dream every person. Lead to weight gain and obesity is an issue experienced by some people. The presence of fat in some parts of the body such as abdomen, thighs, and arms can make some people less confident in terms of appearance. But to get into shape and be healthy not by way of diet carelessly. Many of them also perform a variety of ways diet, but most of their diet wrong way and just torturing their bodies. This time contained Blog will share tips healthy diet for you all.

1. Reduce excessive intake of CarbohydratesCarbohydrates actually one of the substances needed by our body. But by consuming food containing excessive carbohydrates will make the fat in our bodies accumulate and cause obesity. Foods containing carbohydrates eg rice, bread, potatoes, etc. For that you need to limit these foods to consume.
2. Eat with moderationLike the Prophet said "Stop eating before satiety", because when we make a glut accumulate fat in our body. Reduce consumption of snacks that are less beneficial to our bodies.
3. Vegetable consumptionMixed vegetables contain many substances that our body needs. Our bodies need a lot of substances contained in these vegetables. Expand food green vegetables that contain a variety of substances that are beneficial to our bodies.
4. Consumption of FruitsFruits with a variety of types and colors also contain some substances that our body needs. One of these vitamins. Then eat fruits Healthy Diet Tips to maximize this.
5. Drink water WhiteI mentioned in some previous articles on Overcoming Dull Dry Skin, Acne Naturally Eliminate and Decrease Stomach that this water has a lot of benefits . Water can neutralize toxins and get rid of toxins in our body. Then multiply drinking water every day.
6. Regularly SportsSport is often forgotten by most people, for some reason the daily grind they are not taking the time to exercise. Just to jog every morning can also be beneficial to your body. Simply take about 10-15 minutes each morning to exercise.

source : http://termuat.blogspot.com/2013/06/6-tips-cara-diet-sehat-secara-cepat-dan.html

45 komentar

Wah, kalau soal diet aku lewatkan deh.. Karena apa yg mau di dietkan? apa? Tulang? #eh.. Hehehe dramatis banget yah :D

wow is best tips :D thank for shared

boleh di coba ni mbak tipsnya soalnya saya udah kegemukan ni, hehehehe

serius deh , saya nggak ngerti bahasa inggris hehe..
pengen aja nih koment diblog ini , adem banget

selamat yaaa kak dapat pertamax :D

iyalah kakak gak mau diet, coz udh langsing :) hehee iyakan kak

yoii sama sama bebh, makasih juga udh berkunjung :)

Nice shared, Miss...thank's for it!

Wah kok tutorialnya inggris mbak, jadi g ngerti maksudnya donk, ikutan nyupport aja deh hehe

Mantab nih tips nya :D hreheh :D

Saya setuju, lebih baik makan yang ber protein tinggi dari pada kebanyakan karbonhidrat. tapi yang paling alami ya cuma minum air putih kan

Yang terakhir yang susah mbak, kadang gak sempat ... paling olahraga tangan, pencet2 keyboard .. hehehe

saya mau diet malah bingung
pergelangan tangan aja udah sama dengan ibu jari kaki hehehe

selamat malam Mba Dwi... kalau saya malah ingin berisi sedikit, ada tipsnya Mba Dwi ?

wah pas ni buat aq biar aq tmbh seksi heheh..

wah, jadi termotivasi buat exercise setiap hari, nih :)

yang penting menjalankan pola hidup sehat yah mbak Dwi, makasih buat info kesehatan dan tipsnya :)

begadang siang malam juga ampuh untuk diet mbak hehe

itu perutnya kenapa sist? hehe

ndak bisa pahami semua bahasanya, hee

yaa itu juga bagian dari olahraga :D

bener, tapi jangan sampe kembung :D

makasih mas, kebetulan blog ini di lengkapi AC jadinya adem deh :D

Copy Articel > Paste Di Gooogle Translate > baru dah tau isi artikelnya :D

nice post D: jadi nambah pengetahuan,terimakaish untuk artikelnya,,,

terimakasih juga udh berkunjung :)

whahaa itu cara yg paling ampuh :D

kan ada google translate kang :D

kenapa kang? udh langsing yaaa tubuhnya (?)

makan makanan yang agak berlemak, tapi jangan terlalu banyak juga, harus dikontrol :)

hahaa pas banget kang, siapa tau pacarnya ntar kalah seksi :D

iyaa kang, ntar kapan kapan copas artikel di blog agan yaa :D boleh gak yaaa? hemm

yang bener kang? hemm perlu dicoba nih :)

Haha, lumayan nih buat mengasanh bakat berbahas inggris

wah klu cewe aq si terlalu seksi. taukan minul ituh seksi cwk aq heheh..



Konversi Kode